Skip to main content

Stichting Ondernemersbelangen Eefde

Nieuws 2022

Eefde op de kaart

De Stichting Ondernemersbelangen Eefde heeft een informatieboekje gemaakt voor toeristen en nieuwe inwoners, genaamd: Eefde op de kaart.! Dit boekje is mede mogelijk gemaakt door de subsidie die de Stichting heeft ontvangen uit het Lochems Ondernemers Fonds. Dit fonds heeft geld beschikbaar gesteld om de economie in de gemeente Lochem weer een boost te geven na de moeilijke corona-periode.
In dit boekje stellen diverse ondernemers uit het dorp zich voor. Verder vindt u in het boekje wandelroutes, informatieve wetenswaardigheden en prachtige foto’s van de bijzondere plekken die er in dit dorp te vinden zijn.

Het eerste exemplaar zal feestelijk worden uitgereikt aan wethouder Henk van Zeijts op vrijdag 20 mei. Daarna zal ieder woonadres een boekje op de deurmat vinden en zullen de boekjes verkrijgbaar zijn bij oa. Bloem en Meer, Het Hart en Restaurant de Sluis. 


Nieuws 2021

06-07-2021

Het is gelukt! Stichting Ondernemersbelangen heeft vanuit het Lochems Ondernemers Fonds € 9000,- subsidie ontvangen voor het samenstellen van het boekje HIER/Eefde en het organiseren van een buurtquiz. (in de berichtgeving staat dat dit samen met de Oranjevereniging zal zijn maar dat is verkeerde info).

Een mooi resultaat! De ideeen zijn gekomen van Restaurant de Sluis, Klusservice Eefde-Gorssel, Ray-technics, DS Uitvaartbegeleiding, Bloem en Meer, Domus en Bolina Aalderink Uitvaartbegeleiding.

Het bedag van € 9000,- is ondertussen ook al op de rekening gestort dus kunnen we aan de slag met de ideeën omzetten in acties.

Margreet van de Sluis, Irma van Bloem en Meer, Bea van klusservice Eefde en Danielle van DS Uitvaartbegeleiding hebben aangegeven graag bezig te gaan met de uitwerking. Maar natuurlijk is het erg leuk als meer ondernemers plaatsnemen in deze werkgroep!

Dus mocht je willen meedenken meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.