Stichting Ondernemersbelangen Eefde

Nieuws 2021

06-07-2021

Het is gelukt! Stichting Ondernemersbelangen heeft vanuit het Lochems Ondernemers Fonds € 9000,- subsidie ontvangen voor het samenstellen van het boekje HIER/Eefde en het organiseren van een buurtquiz. (in de berichtgeving staat dat dit samen met de Oranjevereniging zal zijn maar dat is verkeerde info).

Een mooi resultaat! De ideeen zijn gekomen van Restaurant de Sluis, Klusservice Eefde-Gorssel, Ray-technics, DS Uitvaartbegeleiding, Bloem en Meer, Domus en Bolina Aalderink Uitvaartbegeleiding.

Het bedag van € 9000,- is ondertussen ook al op de rekening gestort dus kunnen we aan de slag met de ideeën omzetten in acties.

Margreet van de Sluis, Irma van Bloem en Meer, Bea van klusservice Eefde en Danielle van DS Uitvaartbegeleiding hebben aangegeven graag bezig te gaan met de uitwerking. Maar natuurlijk is het erg leuk als meer ondernemers plaatsnemen in deze werkgroep!

Dus mocht je willen meedenken meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.