Skip to main content

Stichting Ondernemersbelangen Eefde

Aangesloten ondernemingen


Autobedrijf Lenselink BV

Autobedrijf Lenselink Eefde zorgt ervoor dat u mobiel blijft. 
Lees meer

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Eefde. Het dealerschap Mazda werd verkregen in 1972. Ons bedrijf behoort hierdoor tot een van de eerste Mazda dealers van Nederland. Sinds 2007 voerde Lenselink hier ook het merk Daihatsu. Nu is de vestiging Eefde aangeloten bij de Autocrew, specialisten in de onderhoud van uw auto. Onze  vestiging in  Eefde is tevens Daihatsu service punt.
Schoolstraat 11, 7211 BA Eefde.

Openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur, zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Telefoon: 0575-512834
Website: https://www.mazda-lenselink.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bolina Aalderink Uitvaartbegeleiding

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met het overlijden van een dierbaar iemand. 
Lees meer

Afscheid nemen van die geliefde persoon is moeilijk, misschien wel het moeilijkste wat u ooit zult moeten doen. In al het verdriet dat er op dat moment is moet u keuzes maken voor het afscheid van diegene die zoveel voor u heeft betekend. Ruimte om in alle rust na te denken over een persoonlijk afscheid is belangrijk. Hierin begeleid Bolina Aalderink u. Stap voor stap werkt ze samen met u naar het definitieve afscheid van een uniek persoon. Bolina is 24 uur per dag bereikbaar.


Brouwer Autoschade

Autoschadeherstel is een kwestie van vakmanschap en vertrouwen.
Lees meer

Al komt uw auto nog zo beschadigd bij ons binnen, u kunt er op rekenen dat u er straks weer prima in wegrijdt.
Wij zijn: Specialist in totaal autoschade herstel, FOCWA – Eurogarantbedrijf, RM - gecertificeerd autospuitbedrijf,  ANWB erkende schadehersteller. 
Wij zijn bovendien: beëdigd taxateur, restaurateur van klassieke auto's, specialist in het spuiten van rally-auto's.

Brouwer Autoschade  combineert vakmanschap met een passie voor klassieke auto’s  en met een speciale liefhebberij: het herstellen en spuiten van rally auto’s. Wij kunnen de autoschade compleet voor u regelen. Daarbij hebben we allereerst aandacht voor u, want de menselijke maat vinden wij erg belangrijk.

U vindt ons aan de Teenkweg 4, 7211 EV Eefde.

Telefoon: 0575-540211
Website: http://www.brouwerautoschade.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dijkerman Rietdekkers

Dijkerman Rietdekkers heeft jarenlange ervaring in het eeuwenoude ambacht van rietdekken. 
Lees meer

Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en goede service. Wij bieden: Vakmanschap en ervaring voor uw nieuwe rieten dak, onderhoud en reparatie van een bestaand rieten dak. levering van parasols van 2.30 en 4 meter doorsnede, voordelige hooiberg in een dag geplaatst.
Tevens zijn wij het adres voor een zorgvrij onderhoudscontract.
Bij een onderhoudscontract maken we eerst het dak schoon en daar waar nodig repareren we het. Na schoonmaak en reparatie wordt het rieten dak dan behandeld met een algenremmend middel, waardoor de kwaliteit veel langer goed blijft.
Dijkerman Rietdekkers is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.


Donderwinkel Kleingrondverzet

Donderwinkel Kleingrondverzet uit Eefde kan u op diverse gebieden van dienst zijn. 
Lees meer

Ons werkterrein bestaat uit:
Verhuur minikraan met machinist, grondverzet, bestrating, aanleg riolering, sloopwerk, aanleg gazon, maken van omheining. Uw gehele tuin aanleggen bestaat ook tot de mogelijkheid. Dit doen we in samenwerking met diverse hoveniers. We zijn in het bezit van een minikraan die door zijn kleine omvang overal door en in kan. Te denken valt aan bijvoorbeeld portaaltjes, tuinpoorten, huizen en schuren. 


Het Hart Eefde

Het hart, de zaalaccommodatie bij uitstek. 
Lees meer

Op steenworp afstand van Zutphen en binnen 10 minuten van de A1 is Het hart uitstekend bereikbaar, met ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het gebouw kent verschillende zalen, zowel groot als klein. Natuurlijk zijn een podium, geluidsinstallatie, beamer, laptop en muziek allemaal voorhanden. Wat te denken van het gebruik van de zaal in combinatie met een heerlijk uitgebreide warme- of koude lunch. De verzorging van de catering kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u zelf een byzondere locatie op het oog of bent u liever gewoon gezellig thuis? Wij hebben veel ervaring met catering op locatie. Of u nu bijv. een Indonesische rijsttafel, Koud-/warmbuffet of een oer Hollands Stamppotbuffet kiest, wij verzorgen dit met veel plezier voor u, tot in de puntjes.


Ray-Technics

Ray-Technics is een jong en dynamisch bedrijf, werkzaam in veel facetten van: Industriele elektrotechniek, industriele elektronica, elektromechanisch onderhoud, storingen en R&D.

 

Lees meer

Wij staan voor service, kwaliteit en continuiteit.

Zoekt u een vertrouwd, vakbekwaam en gecetificeerd bedrijf met ruime ervaring en deskundigheid in de industriele sector?

Wij staan voor u klaar.


Restaurant de Sluis

Bij Restaurant De Sluis kunt u terecht voor rust- en ontspanning tijdens de diverse fiets- en wandel routes in en rondom Eefde.
Lees meer

U vindt ons aan de Schoolstraat 70  in Eefde op loopafstand van het Sluizencomplex en landgoed Huis de Voorst, een vrij toegankelijk wandelgebied, ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd. U bent van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur van harte welkom voor een vers kopje koffie met huisgemaakt gebak, (zakelijke) lunch, smaakvol diner of voor een borrel met (of zonder) een heerlijke bittergarnituur.


Schoonmaakbedrijf Frederiks

Schoonmaakbedrijf Frederiks is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van schoonmaakonderhoud en glasbewassing.
Lees meer

In 1961 gestart als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met veel 'know-how'.

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud en glasbewassing, maar tevens in vloeronderhoud, ontruimingen, dakgootreiniging, bouwopleveringen enz. enz., kortom: schoonmaak in de ruimste zin van het woord!

Onze medewerkers – al jarenlang in vaste dienst en intern opgeleid – werken professioneel en klantgericht. Service staat hoog in ons vaandel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Klusservice Eefde-Gorssel

Klusservice Eefde-Gorssel is opgericht door Hans Reuver en bestaat nu ongeveer 15 jaar. Met een achtergrond in management en een passie voor verbouwen runt hij een allround klusbedrijf. 

Lees meer

We werken op urenbasis en komen vooraf een inschatting maken van de gemaakte uren. Bij grote projecten behoort werken op offerte-basis ook tot de mogelijkheden. Senioren krijgen bij ons standaard 10% korting en bij projecten boven de 100 uur krijgen alle klanten 10% korting. Klusservice Eefde-Gorssel verricht haar werkzaamheden voornamelijk in Eefde en Gorssel en directe omgeving. Voor de grotere klussen ligt het werkgebied in de driehoek Zutphen-Deventer-Lochem. Op deze manier kunnen we zonder voorrijkosten te berekenen een goede service bieden.

Werkzaamheden
Het verbouwen van badkamers of keukens, het aftimmeren en isoleren van zolders, het schilderen van de woning zowel van binnen als buiten, het bouwen van veranda’s, tuinhuisjes en pergola’s of het opbouwen van stands bij beurzen, uw klussen zijn bij ons in professionele handen. We zijn breed gespecialiseerd en we houden van diversiteit, dat houdt het werk leuk en afwisselend. Klusservice Eefde-Gorssel voert in principe alle werkzaamheden zelf uit en werkt niet met vaste leveranciers. Daar waar het ons aan kennis, kunde of mankracht ontbreekt, huren we een gespecialiseerd bedrijf in om dit onderdeel van de klus te klaren zonder dat u als klant hier hinder van ondervindt.

U bepaalt
U weet waar u aan toe bent want we bespreken vooraf iedere situatie of oplossing met u, dit voorkomt verrassingen en discussies achteraf  U als opdrachtgever heeft altijd de regie. U  bepaalt ook waar u de benodigde materialen als bijvoorbeeld sanitair, tegels enz. uitzoekt en of haalt. Klusservice Eefde-Gorssel kan hierbij adviseren maar ook desgewenst de levering voor haar rekening nemen. Kosten van materiaal worden een op een doorberekend aan u als klant.

Voor meer informatie bel of mail:

Hans bij bus1

 


Bloem&Meer Eefde

Sinds 2 april 2019 heb ik de bloemenwinkel "Bloem&meer" in Eefde.
Wat is het heerlijk om mensen blij te mogen maken met een mooi boeket.

Lees meer

Daarnaast verkopen we ook planten, aardewerk, glaswerk, woonaccessoires/cadeau-artikelen, sieraden made with love by Esther, lampenkappen van Liselott, geurlijn van Senenzo. En kunt u terecht bij ons met stoomgoed, wat gereinigd wordt door Stomerij Good-Clean te Lochem.


Park Camping
Het Waldhoorn

Park Camping Het Waldhoorn - met uitstekende faciliteiten - ligt prachtig in de natuur: te midden van weidevelden en bos en vlak naast het Twentekanaal.

Lees meer

Vanaf de camping fiets of wandel je rechtstreeks naar de uitgebreide bossen en prachtige steden in de omgeving. Kies een kampeerplaats, trekkershut of safaritent en geniet. Het team van enthousiaste medewerkers doet zijn uiterste best het je naar de zin te maken. Ook onze horeca is zeker de moeite waard om te bezoeken en lekker te genieten op het terras. Tevens beschikken wij over een mooie zaal voor feesten en partijen.


Tuincentrum De Blaakhof

In het gezellige dorpje Eefde is Tuincentrum De Blaakhof gevestigd tussen de weilanden. Een persoonlijk familiebedrijf dat zich karakteriseert door de grote passie voor bloemen en planten.

Lees meer

Kleinschalig, maar toch groot met ruim 5000m2 winkeloppervlakte, deskundig en een gevoel voor kwaliteit met persoonlijk ingekochte bloemen en planten, maakt dit tuincentrum bijzonder!

Tuincentrum De Blaakhof, altijd verrassend tussen het groen!

De Blaakhof buiten

 

logo de blaakhof

Telefoon:0575-540651
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:www.deblaakhof.nl


DSUitvaartbegeleiding

Mijn naam is Daniëlle Arentsen(1976) woonachtig in Eefde, getrouwd en moeder van twee dochters.  Na meer dan 23 jaar in de verpleegkundige zorg te hebben gewerkt heb ik 3 jaar geleden de overstap gemaakt naar de uitvaarzorg.

Lees meer

Door een luisterend oor te bieden aan de nabestaanden en het bieden van een betrokken en persoonlijke begeleiding, probeer ik de overledene, voor zover mogelijk te leren kennen om zo samen met de nabestaanden een mooi en passend afscheid te creëren.

Het gezicht achter DSuitvaartbegeleiding.
Daniëlle Arentsen

foto uitvaartbegeleiding

 


Autobedrijf Kuiper Eefde
Autorijschool Ten Pas
Bakkerij Kuiper Eefde
Bereik Erik Haverkort
Caravancentrum Berkenbosch
By Artistique Eefde
Coop Versluis Eefde
Auto Service Eefde
Weekblad de Gids
De Woningwacht BV
Gebroeders Klumper Auto's
Notariskantoor Smook
Enat
Domus