Trotse prijswinnaars met waardecheque Hulphond

OEPZ 2017 heeft met de markt en de Dorpsloop Eefde 1083,05 euro opgehaald voor Stichting Hulphond. Het bedrag wordt besteed aan de aanschaf van een pup die opgevoed gaat worden als Hulphond.Jong en oud deed mee aan de diverse acties voor dit goede doel. Een van de onderdelen van OEPZ was een kleurwedstrijd. Uit de stapel inzendingen zijn  drie winnaars gekozen. Op de foto zie je de trotse winnaars met hun werkstuk en de cheque met het opgehaalde bedrag voor de Stichting Hulphond

prijswinnaars OEPZ

John Immink (sport88), Peter Lenselink (Ondernemersvereniging), Petra van Benten (Stichting Hulphond Nederland) en Lotte Boudewijns (4 jaar), Nikki Nijveld (10 jaar) en Mirthe Mogezomp (7 jaar) met hun winnende kleurplaat en de waarde cheque voor Stichting Hulphond.

 

Zowel Pieter Blickman, accountmanager en fondsenwerver als Petra van Benten Hoofd acquisitie en gedragstrainer bij Stichting Hulphond bedankten alle ondernemers, de deelnemers aan de Dorpsloop en de bezoekers van de bedrijvenmarkt. “Wij moeten het binnen de Stichting Hulphond van giften en donaties hebben en zijn heel blij met dit OEPZ initiatief”. Petra bedankte ook de kinderen die bijgedragen hebben door mee te doen aan de kleurwedstrijd. De drie jonge winnaars waren blij verrast met hun speelgoedwaardebon van 15 euro en het bijbehorende zakje snoep.

Eerder op de dag ontving Pieter Blickman (Stichting Hulphond Nederland) van Bea Reuver (Stichting Ondernemersbelangen Eefde) de waardecheque met het opgehaalde bedrag voor de aanschaf van een Hulphond in Eefde.

officiele uitreiking cheque hulphond