Burgemeester geeft startsein bij OEPZ 2e Dorpsloop Eefde

Op zondag 19 maart organiseren Stichting Ondernemersbelangen Eefde en de Trim - en ATB club SPORT '88 uit Joppe voor de tweede keer tijdens OEPZ (Ondernemend Eefde Presenteert Zich) de dorpsloop Eefde. Op zondagmorgen om 11.15 geeft Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve het startsein aan de deelnemers van de 5,5 km en 10 km.  De start- en finishlocatie is bij het Hart  aan de Jolinkweg 2 te Eefde. Ook Nordic walking staat op het programma, deze lopers starten met hun 5,5 km direct achter de hardlopers.

 

De 5,5 km leidt de deelnemers door Eefde en een deel van het noordelijk buitengebied. De lopers van de 10 km zullen kennis maken met de Gorsselse heide. Kosten voor de deelnemers zijn  € 5,--, een deel van het inschrijfbedag komt ten goede aan de Stichting Hulphond Nederland.

Ook aan de jeugd is gedacht, de Kidsrun over 1,5 km start om 11.20 uur. Van de deelnemers aan deze run zal een bedrag van € 1,-- worden gevraagd en dat bedrag is geheel bestemd voor de Stichting Hulphond Nederland. 

Er is geen voorinschrijving mogelijk, alleen via de na-inschrijving kunnen de lopers zich op zondagmorgen vanaf 9.30 uur aanmelden door het invullen van een inschrijfformulier. Deze formulieren ook te downloaden via 
via www.sport-88.com. U kunt de ingevulde inschrijfformulieren desgewenst vooraf mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of op de loopdag zelf inleveren. Het inschrijfgeld betaalt u contant bij de inschrijftafel op 19 maart. 

In sporthal De Stuw kunnen de lopers zich omkleden en douchen. In het Hart van Eefde vindt van 11.00 – 15.00 uur de ondernemersmarkt plaats waarbij veel Eefdese bedrijven zich presenteren met diverse demonstraties en aanbiedingen. Muziekvereniging Harmonie Gorssel-Eefde en Duo Hekkelbarg zorgen voor de muzikale omlijsting.