Deelnemers bedrijvenmarkt OEPZ

Logo OEPZ klein

In de ruim 20 kramen op de bedrijvenmarkt van OEPZ presenteren Eefdese ondernemers hun producten en diensten met speciale aanbiedingen, demonstraties en proeverijen. U vindt hier een grote diversiteit aan ondernemingen, niet alleen uit de bouw-, installatie-, auto-of technieksector maar ook horeca,  detailhandel, een kapsalon en zelfs  een notariskantoor zijn vertegenwoordigd. Hoe werkt een  professioneel schoonmaakbedrijf? Hoe maak je gebruik van de gemeenschappelijke Eefdese elektrische auto? Wat doet een geklede massage met uw lichaam en geest? Is een elektrische fiets nou echt zo prettig? Kom testen en ervaar het zelf. 
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u een kijkje nemen in de keuken van ondernemers van Eefde. De toegang is gratis

De deelnememende bedrijven zijn:

Enat, Donderwinkel Kleingrondverzet, Tuincentrum de Blaakhof, Dio Drogisterij Peinemann, Te Loo BV, Coop Supermarkt Versluis, Het Hart Eefde, Klusservice Eefde-Gorssel, Autobedrijf Lenselink BV, Pardijs Installatietechniek, Schoonmaakbedrijf Frederiks, Natuurlijk Webdesign, Notariskantoor Smook, Ray-Technics, Wereldwinkel Eefde, Schildersbedrijf Kamphuis, By Artistic Haarmode, Bereik, Restaurant-Cafe de Sluis, Rovelo-Bikes en Bouwbedrijf NijenhuisMenkveld.

Tevens nemen deel: De Lochemse Uitdaging, AEDVeligWonenEefde en een huiskamer van Groot Hungerink, onderdeel van Trajectum, de Legotheek en Lochem Energie met de Eefdese electrische auto.

De muziek wordt verzorgd door: Gelegenheidsorkest Concordia en de band Midlife Crises