Klusservice Eefde-Gorssel

Klusservice Eefde-Gorssel is een allround en betrouwbaar klusbedrijf dat staat voor professionaliteit en kwaliteit. We verzorgen alle klussen in en om het huis. Naast schilder-, montage- en timmerwerk verzorgen we ook installatie- en tegelwerk, zowel nieuwe aanleg als renovatie. Het verbouwen van badkamers, het aftimmeren en isoleren van zolders, het schilderen van de woning zowel van binnen als buiten, het bouwen van veranda’s, tuinhuisjes en pergola’s.We zijn breed gespecialiseerd en we houden van diversiteit, dat houdt het werk leuk en afwisselend. Omdat we werken op urenbasis kan tijdens een klus, in verband met voortschrijdend inzicht bij de klant, het werk altijd worden aangepast of uitgebreid.

Kernpunten
Vertrouwen en kwaliteit zijn de kernpunten van ons bedrijf. Als dorpsklusbedrijf hebben we anders geen bestaansrecht en het past ook bij ons principe: eerlijk werk voor eerlijk geld. Daar waar het ons aan kennis of kunde ontbreekt, huren we een gespecialiseerd bedrijf in om dit onderdeel van de klus te klaren zonder dat de klant hier hinder van ondervindt. Iedere situatie of oplossing wordt met de klant besproken, want hij heeft de regie als opdrachtgever in zijn huis. Dit voorkomt verrassingen en discussies achteraf die voor geen van beide partijen prettig zijn.

Werkwijze
Klusservice Eefde-Gorssel verricht haar werkzaamheden voornamelijk in Eefde en Gorssel en directe omgeving, voor de grotere klussen ligt het werkgebied in de driehoek Zutphen-Deventer-Lochem. Op deze manier kan ze zonder voorrijkosten te berekenen een goede service bieden.
Klusservice Eefde-Gorssel werkt niet met vaste leveranciers en voert in
principe zelf alle werkzaamheden uit. U als opdrachtgever heeft altijd de regie. U bepaalt ook waar u de benodigde materialen als bijvoorbeeld sanitair, tegels enz. uitzoekt. Klusservice Eefde-Gorssel kan hierbij adviseren maar ook desgewenst de levering voor haar rekening nemen. Kosten van materiaal berekenen we één op één door aan u als klant. We werken op urenbasis. We komen van tevoren kijken om te overleggen wat de wensen van de opdrachtgever zijn en dan maken we een inschatting van de benodigde uren. 
Senioren krijgen 10% korting.

Aanvullende informatie

  • Tel:: 06 10350143
  • Email:: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.