Kamphuisschilders

Al meer dan 100 jaar Kamphuis Schilders- en Afwerkers, niet alleen voor het (buiten)schilderwerk, maar ook voor wandafwerking en/of beglazing. Zowel het schildersbedrijf als onze winkel Weevers Zutphen aan de Jutlandsestraat 1 te Zutphen staan garant voor veelzijdigheid.
Ook bij het uitkiezen van zonwering kunt u gebruik maken van onze kennis en u op dat gebied goed laten adviseren. Zonwering en isolatie kunnen namelijk op allerlei manieren bereikt worden, van jaloezieën tot rolluiken en van zonnescherm tot gekleurd glas. Kamphuis is erkend glaszetter, dus ook voor allerlei dubbele beglazing in al zijn toepassingen en iedere maat bent u bij ons aan het juiste adres. De handige klusjesman heeft vaak weinig of geen ervaring. Wij kunnen o.a. voor u behangen of een vloer leggen. Dit alles door een erkende vakman. Wat het schilderwerk betreft werken wij o.a. met het huisschilderplan van Sikkens, een onderhoudscontract met alle vrijheid voor uw woning. Daarbij kunt u, afhankelijk van verschillende keuzes die u maakt, voor meerdere jaren het onderhoud uit handen geven.

Kamphuis is bovendien een AF erkend schildersbedrijf. Dat geeft de klant de garantie dat de schilders goed zijn opgeleid, het werk volgens professionele normen is uitgevoerd, conform afspraak.

Aanvullende informatie

  • Tel:: 0575 512927
  • Email:: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.